PDA

View Full Version : 3com configuration



GammaBoy
05-06-2002, 07:15 PM
Hello...I have dsl running and a 3com Nic Card. My question is I was trying to configure it. While on the properties of the card ..on the advanced tab, under Media Type , it is set on Auto Select...now my question..it has other options like 10mb half duplex or full duplex!!What should I have it on? Thanks in advance!! If need more info let me know http://www.PCGuide.com/ubb/biggrin.gif

mjc
05-06-2002, 08:48 PM
If it is working and you are getting a decent connection with it on auto then leave it on auto....

------------------
mjc
Links list:Computer Links (http://www.dreamwater.org/tech/mjc/index.htm)

Celts are the men that heaven made mad, For all their battles are merry and their songs are all sad.

sea69
05-06-2002, 10:32 PM
what mjc says is ok- and it depends on your set up.

with verizon dsl they say to set it at duplex.

http://www.PCGuide.com/ubb/wink.gif



------------------
sea1_69@hotmail.com

homepage (http://www.seanweb1.homestead.com/index.html)