PDA

View Full Version : Its driving me nuts!!!



ssosw
05-14-2001, 08:00 AM
I have this problem very frequently.I hope someone can help.

When I try to open a file from some application,I sometimes don't get the window where I can select the file.Like when I want to attach a file to my mail,I dont get the window where I can pick which file to attach,or sometimes it in another application where I want to open a WORD template.
I then have to exit this application and restart it to get it working.This is really fustrating.Please help me with this.

Thanks

sea69
05-16-2001, 08:50 AM
although I don't currently have the solution, it sounds like an explorer problem . http://www.PCGuide.com/ubb/eek.gif

looking.........

------------------
sea1_69@hotmail.com

homepage (http://www.seanweb1.homestead.com/3.html)

ssosw
05-17-2001, 07:42 AM
Hey,

I just found out other people in my offic have the same problem.The other day this lady calls me saying she can,t attach files To her mail anymore.Later I asked around and found the same problem (another application) with two other users.Something contagious http://www.PCGuide.com/ubb/tongue.gif ?

[This message has been edited by ssosw (edited 05-17-2001).]

Ghost_Hacker
05-17-2001, 11:26 AM
What programs do you use?

Have you applied any of the security patches for Office 2000 ?



------------------
Comment heard from a Klingon programmer.

"Our users will know fear and cower before our software! Ship it! Ship it and let them flee like the dogs they are!"

Paleo Pete
05-18-2001, 12:38 AM
Let the Network Administrator know about this soon. Even a slight chance a virus could have gotten into the system could be very bad news. If these programs are running from an application server rather than on the individual machines, a corrupt file could be a problem too.

------------------
So many idiots, and only six bullets...
Note: Please post your questions on the forums, not in my email.

Computer Information Links (http://www.geocities.com/paleopete/)

ssosw
05-22-2001, 06:44 AM
Could it be due to video card problems ?