PDA

View Full Version : Time.bat



baller360
05-09-2003, 02:25 PM
Can anyone tell me how to create a time.bat file? I'm trying to get a new server in our network to sync it's time with another server on the network. Please help.

Thanks,
Baller360

classicsoftware
05-09-2003, 03:02 PM
What kind of network are you running?

Need more info here.

I am sure there are settings you can use to that sets the local clock to the server clock when you login.

slim
05-13-2003, 11:13 AM
Have you tried creating a batch file and entering:

NET TIME \\computer /SET /YES

Where "computer" is the name of the server you wish to this computer sync the time with.

Slim