PDA

View Full Version : an active webpage as a desktop



George Hallam
03-26-2007, 03:36 PM
does anyone no if you can get a webpage say pc guide as your desktop but it is still usable

PrntRhd
03-26-2007, 10:28 PM
George,
I moved this out of After Hours as it was more of a help question. Do you mean making a screen shot of the forums as a background, or what?

Paul Komski
03-27-2007, 03:01 AM
Active web content can be added. Using the links will open in the default browser.

http://i9.tinypic.com/344rxah.jpg

computerhilfen
03-27-2007, 06:50 AM
it is just very limited: as far as i remember, you could easily run sime local javascripts on the web-background (image change on click or time... :) ), but my XP didn't support that anymore. How does it work with this site then? Fine?